Nový podvozek

Na lehkém enduru jsem úplně na začátku, vlastně na tom ani neumím správně stát, ale protože jsem rozměry a váhou mimo předpokládané tabulky výrobců motorek, bylo nutné udělat nový podvozek – a když píšu nový, tak fakt úplně na míru mím potřebám. Stejně jako jsem před rokem měl udělaný podvozek na Kačeně.

Motorku jsem od nákupu projel jen na pár hodin, měla pro mě naprosto nevyhovující podvozek. Předek byl dost tvrdý a zadek zas úplně jak bláto.
Můj oblíbený mechanik a kamarád dostal motorku na předělání podvozku – vymyslel, spočítal to a oservisoval. Na základě jeho výpočtu jsem pořídil novou pružinu (nákup u http://slavensracing.com) do centrálu, zbytek věcí co tam měnil/doplňoval netuším. Při vyzvednutí proběhlo drobné doladění na mx trati a v pátek jsem si ji přivezl domů. Co vše s podvozkem kamarád dělal nevím a je mi to vlastně jedno, ale dostal jsem novou motorku. Akorát teda asi to bude motorka jen pro mě a nikdo další se na ní moc nesveze

Rovnou jsem na motorku obul nové pneu – dopředu C-19 a dozadu EF-07, obě na mousse. Také jsem sundal stojánek, je ohnutý asi od předchozího majitele a drbal do zadní vidlice. V polích motorku prostě nebudu nikde stavět a v lese roste stojánků dost. Pokud mi bude scházet tak ho narovnám a časem ho tam vrátím.