Den 2.

Den 2. – probudil jsem se v pět, ale trvalo hodinu a půl než jsem se nasnídal a vypadl.

Lehce před polednem jsem dojel do Kraslic, dal si párek v rohlíku, sladké pití a nakoupil v Bille. Také jsem doplnil vodu, protože jen na cestě do Kraslic jsem vycucnul 3l camelbak do prázdna. Vůbec jsem dnes pil hodně – za celý den 9,5l kapalin (7l voda, zbytek sladké).

Odpoledne jsem dojel na Boží Dar. Ujel jsem tak své plánované minimum 80km/den. Protože bylo šest a na hledáni spaní ještě moc brzo, rozhodl jsem se vyškrábat na Klínovec a spaní řešit až za ním. Výjezd Klínovce bylo jen tlačení. Ale pak dolů jsem si to užil. Trasa vedla kousek po trailu Rubín, to bylo pěkné ?

Spaní nakonec dopadlo jinak než jsem plánoval, dostal jsem nabídku využít apartmán. Sice jsem si naplánoval, že budu spát jen venku, ale tohle nešlo odmítnout ? Takže jsem 3km mimo trasu a v posteli.

Dnes jsem ujel 94km po trati, blížím se tak svému přání dávat každý den cca 100km. Nastoupal jsem 2100m. Píšu nastoupal, protože velkou část jsem kolo tlačil. Někde kvůli těžkému terénu (nesjízdná turistická pěšinka) a někde kvůli velkému kopci. Prakticky vše co má víc jak 6% a je delší tlačím. Jet 5,5km/h nebo jít 4,5km/h mi jako moc velký rozdíl nepřijde.

Dnes večer to odpískal Alda se kterým se známe z r2019. Máme podobné tempo a potkávali jsme se průběžně na trati.